СТРАТЕГИЯТА ЗА ДЕТЕТО - ОТНЕМАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ДЕЦА, ТРАНCCEКСУАЛНИ И ОЩЕ МИГPAHТИ???

СТРАТЕГИЯТА ЗА ДЕТЕТО - ОТНЕМАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ДЕЦА, ТРАНССЕКСУАЛНИ И ОЩЕ МИГРАНТИ???
Правителството се опитва да прокара Истанбулската конвенция и отнемането на български деца по един или друг начин! Не си ли освободим страната и да върнем цялата власт на народа, ще има още хиляди такива конвенции, анти-народни закони, заеми и договори, и сатанинщини налагани ни отвън!
Цитати от "Проект на Национална стратегия за детето 2019-2030 г." (източник) :
"- Нормативни промени, въвеждащи задължение за изграждане на приобщаваща среда с цел приобщаването на децата с увреждания, децата от различен етнически произход и децата от различни уязвими групи"
   - заселването на България с повече Мигранти, бежанци и ЛГБТ/транссексуални семейства? Подменяне на коренното население на България?
СТРАТЕГИЯТА ЗА ДЕТЕТО - ОТНЕМАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ДЕЦА, ТРАНССЕКСУАЛНИ И ОЩЕ МИГРАНТИ??? (ДОКАЗАТЕЛСТВА)
"- Развиване на стандартите за приобщаващо образование на всички деца, включително и деца с увреждания, от ромската етническа група, бежанци и мигранти"
   - "ромската етническа група, бежанци и мигранти";
"- Завършване на реформата за деинституционализация на грижата за деца и недопускане на институционален подход в резидентните услуги за деца, както и предприемане на нови мерки за превенция на разделянето на децата от семействата"
   - забележете (!) - "разделянето на децата от семействата" - т.е. забрана за връщане нелегални Мигранти, които се обявяват за родители (с техни деца или намерени по пътя)?
   - забрана на ТВУ-тата и даване на безплатни жилища (и ток) на всички деца-престъпници?
"- Нов подход към жилищната политика, към социалното и към семейното подпомагане, който осигурява тяхната ефективност и подкрепя децата и семействата"
   - даване на повече социални жилища на етнически семейства, бежанци и Мигранти?
"- Насърчаване на сътрудничеството на образователните институции с културни институции, спортни, публични и стопански организации и други"
   - НПО-та като БХК, Отворено общество, ЛГБТ-общностите и т.н. ?
"- Въвеждане на пълна и изрична забрана за телесно наказание над деца, криминализиране на домашното насилие и въвеждане на ефективна работеща система за превенция, наблюдение и изпълнение на тези забрани"
   - при шамар от страна на родители, отнемане на деца и даването му на педофилски или хомосексуални семейства?
   - "превенция, наблюдение" - извършвани от БХК ?
Родители, проспахме много неща, нека този път бъдем отговорни за бъдещето на децата! После, когато дойдат, да ти отнемат детето, да не се питаш "Къде сбъркахме?!"

No comments:

Post a Comment