Pages

33 хиляди километра в час новата руска ракета... Няма какво да я спре, НАТО се превърнаха в пълни смешници...

Руският президент Владимир Путин аплодира новата руска свръхзвукова ракета, която достигна скорост от над 30 000 километра в час при изпитанията вчера.
Той проследи в сряда окончателните тестове на оръжието, наречено „Авангард”, което според него обезсмисля всички съществуващи системи за противоракетна отбрана.
Когато Путин разкри новото оръжие по време на обръщение към нацията през март, той каза, че ракетата е силно маневрена и лети с 20 пъти по-висока скорост от тази на звука. Тогава мнозина не повярваха на изнесените технически данни. Сега се оказва, че ракетата е дори по-бърза.
„По време на тестовете „Авангард” достигна скорост 27 мах” (приблизително 33 000 км/ч), съобщи вицепремиерът Юрий Борисов. Това е близо 9 километра в секунда. Повече от първа космическа скорост, която е 8 км/с.
„При тази скорост нито една ракета-прехващач не може да я унищожи”, добави Борисов.
Той също така подчерта, че е невъзможно да се предскаже движенията на новото руско оръжие.
Самият Путин определи окончателния тест като „абсолютен успех” и каза, че „Авангард” ще бъде доставена на армията още през следващата година.
Руският президент е бил толкова развълнуван от изпитанията в сряда, че е коментирал на среща с бизнесмени след това, че вече никой не може да заплаши Русия, тъй като разполага с най-модерни оръжия.

8 comments:

  1. Върви че ги стигай? може да са бляд ки но не и будали като нас ,ще дойде време пак да се молим и чакаме дядо Иван

    ReplyDelete
  2. Повреденяците ще си го чакатедядо си Иван и на онзи свят но няма да дойде????

    ReplyDelete
  3. Повреденяците ще си го чакатедядо си Иван и на онзи свят но няма да дойде????

    ReplyDelete
  4. Повреденяците ще си го чакатедядо си Иван и на онзи свят но няма да дойде????

    ReplyDelete
  5. Руснаците никога няма да изоставят България, колкото и русофобите да се "плюмчат" и да серат срещу братушките! Ние сме им дали и религия и писменост... А това никога не може да бъде забравено!

    ReplyDelete
  6. Такива ги има на трасето на Турски поток. Викат им турбопомпа. Иначе прилича.

    ReplyDelete
  7. КОГАТО ПРОЧЕТОХ ЗА ТАЗИ НЕИМОВЕРНО БЪРЗА РАКЕТА, МЕ ОБЛЯ БОЖИЯ ЕНЕРГИЯ ПРИРУЖЕНА ОТ МОЩНО ИТРЪПВАНЕ, НА ЦЯЛОТО МИ ТЯЛО. Това е категорично потвърждение за истинноста на тази информация. Тези руски военни съоръжения, се създават със Божия помощ, за ОПАЗВАНЕ, НА СВЕТОВНИЯТ МИР. АПЕТИТИТЕ НА ЩАТСКИТЕ УПРАВНИЦИ, ВЕЧЕ ЯВНО НАМАЛЯВАТ. - !!!. Езотерик.

    ReplyDelete
  8. Да,Русия имат най модерните оръжия. Същото казват и Щатите. И те си мислят че няма кой да ги спре.. Стига глупости! Да си припомнят през 86г. какво се случи с ядрени бункери в Щатите и Украйна, че войниците вътре на по 20г.излязоха с побелели коси за минути от стрес, поже си въобразяваха че са неуязвими.

    ReplyDelete